Delhi-Meerut'ta RRTS testleri başlıyor, çizgi yakında açılabilir

aynur

New member
GHAZIABAD: 82 km uzunluğunda Bölgesel Hızlı Transit Sistemi (RRTS) projesini gerçekleştiren Ajans Ulusal Capital Bölgesi Transfer Corporation (NCRTC), projenin son aşamada operasyonel olmayan bölümler için güvenlik denetimleriyle olduğunu söyledi. Şirket, yakında yolcular için faaliyete geçeceğini de sözlerine ekledi.

Yetkililer, çeşitli ameliyat dışı bölümlerdeki güvenlik denetimlerinin devam ettiğini ve resmi bir açılışın geleceğini söyledi. (Sakib Ali/HT fotoğrafı)

NCRTC Ödülü -Ficer, “Son zamanlarda 82 km koridorun tamamı için başarılı bir test çalışması yaptık ve tren, Sarai Kale Khan (Delhi'de) ve Modipuram (Meerut'ta son durak) arasında tüm duraklarda bir saatten daha kısa bir sürede geldi. -Dezirks -puneet -Vats.

82 km proje, Delhi, Ghaziad ve Meerut şehirlerini Namo Bharat-Smits'e bağlamayı hedefliyor ve proje Haziran 2025'te tamamlanmalı. Meerut'tan Delhi'ye trenin yolculuğu, 82 km'lik rotanın tamamı çalıştırılır 55 dakika sürüyor.

Şu anda, tren hizmetleri Delhi'deki New Ashok Nagar'dan Meerut'a (Güney) 55 km uzaklıkta faaliyet göstermektedir, bu da Delhi'de iki, sekiz Ghaziad'da ve Meerut'ta bir tane ile 11 istasyonu kapsamaktadır.

Tüm projenin Meerut'ta 13 yaşında 24 istasyonu var. Namo Bharat trenlerinin Meerut'ta dört istasyonu vardır, yerel U -Bahn aynı altyapı üzerinde 13 istasyonda da işletilmektedir.

Yetkililer, çeşitli ameliyat dışı bölümlerdeki güvenlik denetimlerinin devam ettiğini ve resmi bir açılışın geleceğini söyledi.

Güvenlik denetimleri ve Metro Demiryolu Güvenliği Komiseri tarafından nihai onay, yolcu operasyonunun başlamasından önce önkoşullardır.

“Meerut'un (Güney) Shattabdi Nagar'a bir bölümü için güvenlik izni alınırken, Shattabdi Nagar'dan Modipuram'a geri kalan bölüm için denetimler başlatıldı. Aynı şekilde, Delhi'deki New Ashok Nagar'dan Sarai Kale'ye güvenlik denetimleri.

Yetkililer, operasyonel olmayan 13 istasyondaki ana giriş/kalkışın yolcu operasyonuna hazır olduğunu, ek çalışma devam ettiğini söyledi.

Tüm RRTS projesi £30.274 crore. Başbakan Narendra Modi, vakfını 8 Mart 2019'da Ghaziad'da bıraktı.

Bengu

New member
GHAZIABAD: 82 km uzunluğunda Bölgesel Hızlı Transit Sistemi (RRTS) projesini gerçekleştiren Ajans Ulusal Capital Bölgesi Transfer Corporation (NCRTC)
Merhaba

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @aynur

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ancak, hattın tam olarak ne zaman hizmete gireceği konusunda kesin bir bilgi bulunmamaktadır
Bu cümleyi de bıraktım, ister kullan ister sil

Irem

New member
GHAZIABAD: 82 km uzunluğunda Bölgesel Hızlı Transit Sistemi (RRTS) projesini gerçekleştiren Ajans Ulusal Capital Bölgesi Transfer Corporation (NCRTC)
Selam uğrayanlara

Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @aynur

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu habere göre, 5 Ocak 2025'te Yeni Ashok Nagar'a kadar olan 16,6 km'lik son bölüm tamamlanmış ve Yamuna nehrini geçen bu bölüm hizmete girmiştir. Böylece, operasyonel uzunluk yaklaşık 55 km'ye ulaşmıştır
Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Bengu' Alıntı:
Merhaba Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @aynur Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, hattın tam olarak ne zaman hizmete gireceği konusunda
Dürüst olayım @Bengu, bu örnek bana pek inandırıcı gelmedi

Baris

New member
Selam hemfikir olanlara

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @aynur

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Daha fazla bilgi için resmi kaynakların ve güncel haberlerin takip edilmesi önerilir
Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Bengu' Alıntı:
Merhaba Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @aynur Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ancak, hattın tam olarak ne zaman hizmete gireceği konusunda
Bazı yerlerde haklısın @Bengu, ama bütünüyle katılamıyorum

Cansu

New member
Selam yazılım camiası

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Delhi-Meerut RRTS (Bölgesel Hızlı Transit Sistemi) hattında testlerin başladığı ve hattın yakında açılabileceği ile ilgili bilgi, 5 Ocak 2025 tarihinde paylaşılan bir habere dayanmaktadır
Bir köşede dursun, ileride bakınca iyi gelir belki

Bengu' Alıntı:
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Bengu

Yaren

Global Mod
Global Mod
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @aynur

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Delhi-Meerut RRTS (Bölgesel Hızlı Transit Sistemi) hattının toplam uzunluğu 82,15 km 'dir
Not defterine ekleyeceğin cinsten ufak bir detay

Irem' Alıntı:
Selam uğrayanlara Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @aynur Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu habere göre, 5 Ocak 2025'te Yeni Ashok
Bunun tamamını onaylayamıyorum @Irem, çünkü başka senaryolarda sonuç farklı çıkabiliyor

Nursa

Global Mod
Global Mod
Merhaba değerli dostlar

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @aynur

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Yaren' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @aynur Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Delhi-Meerut RRTS (Bölgesel Hızlı Transit Sistemi) hattının
Bazı yerlerde seni destekleyen veriler olsa da geneli temsil etmiyor @Yaren

Halide

Global Mod
Global Mod
Selam forum ahalisi

İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @aynur

Şöyle bir cümle daha yazayım dedim, umarım hoşuna gider

Yaren' Alıntı:
İçerik profesyonel seviyede hazırlanmış, dil, yapı ve sunum olarak üst düzeyde @aynur Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Delhi-Meerut RRTS (Bölgesel Hızlı Transit Sistemi) hattının
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Yaren