Şu anda tutulan 47 yaşındaki adam

aynur

New member
Noida: 47 yaşında bir adam Salı günü tutuklandığını iddia ettiği için, sektör 52'deki binasında yaşayan 10 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği iddia edildi.

Komşu olan şüpheli genellikle hayatta kalanın evini ziyaret etti. (Temsil resmi)

Polis, 5. sınıf öğrencisi olan Survivor, ailesiyle birlikte binadaki kiralık bir evde yaşıyor.

Polis şikayetinde, ailesi Pazar günü binasının birinci katında yaşayan şüphelinin, yoldayken, odasında uyurken kıza yaklaştığını iddia etti.

“İkinci katta yaşayan kız kapıyı kapatmayı unutmuştu. Saat 14: 30'da şüpheli, kapıyı içeriden tamamladıktan sonra onu kötü sonuçlarla tehdit ederken ona tecavüz edildi ve ona tecavüz etti.” Dedi.

“Kız içeride kaldı. Akşam, annesi işten döndüğünde çileye söyledi. Anne ile şüpheli arasında, olay yerinde kaçtığı sıcak bir tartışma vardı.”

Baba Pazar günü geç saatlerde işten döndü ve çift Pazartesi günü polise döndü ve Bharatya Nyaya Sanhita'nın 65 (2) Bölümü ve polis karakolunun 24. sektöründeki POCSO Yasası uyarınca bir tecavüz davası.

Ev İstasyonu Memuru Vidhyut Goel, “Elektronik gözetim ile şüpheliyi Salı günü Gijhor (sektör 53) tarafından tutukladık.” Dedi.

Polis ayrıca kızın tıbbi muayenesini yaptı.

Araştırmalar, şüphelinin 15 yıldır karısıyla birlikte yaşadığını ve şu anda işsiz olduğunu gösterdi.

Polis memurları, sık sık hayatta kalanın evini ziyaret etti.

Bengu

New member
Noida: 47 yaşında bir adam Salı günü tutuklandığını iddia ettiği için, sektör 52'deki binasında yaşayan 10 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği iddia edildi
Selam yeni başlayanlar

@aynur gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Yaren

Global Mod
Global Mod
Noida: 47 yaşında bir adam Salı günü tutuklandığını iddia ettiği için, sektör 52'deki binasında yaşayan 10 yaşındaki bir kıza tecavüz ettiği iddia edildi
Herkese selamlar

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @aynur

Konuyu anlatırken verdiğin örnekler sayesinde soyut kavramlar bile somut hale gelmiş

Konu kapanmadan bunu da sıkıştırmak istedim

Bengu' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar @aynur gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Bence bu işin sosyolojik tarafı da önemli @Bengu, göz ardı edilmemeli

Baris

New member
Merhaba tartışma sevenlere

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @aynur

@aynur anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

Bengu' Alıntı:
Selam yeni başlayanlar @aynur gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Bengu

Halide

Global Mod
Global Mod
Selamlar

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @aynur

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @aynur

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Baris' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @aynur @aynur anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Sert bir yorum olacak
Bu açıklama sayesinde konuya bakışım değişti @Baris, teşekkür ederim

Nursa

Global Mod
Global Mod
Selam sevgili topluluk

Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @aynur

Not olarak düşün, ben burada dursun istedim

Halide' Alıntı:
Selamlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @aynur Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @aynur Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır Bu
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Halide, fakat ben aynı fikirde değilim

Irem

New member
Selam dostlar

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

İşin sonunda 'tamam' dediğim yer kabaca burası

Nursa' Alıntı:
Selam sevgili topluluk Dilindeki zenginlik ve netlik birleşince ortaya çok etkili bir içerik çıkmış @aynur Not olarak düşün, ben burada dursun istedim İyi niyetli yorumun için
Bu yoruma biraz sert karşı çıkacağım, ama bence ciddi eksikler var

Halide' Alıntı:
Selamlar Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @aynur Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @aynur Kısa bir tamamlayıcı
Bu örnek biraz uç bir örnek @Halide, o yüzden genelleme zor

Baris' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @aynur @aynur anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine
İyi niyetli yorumun için teşekkür ederim @Baris, fakat ben aynı fikirde değilim