UP -Board Sonuçları: Kızlar erkekleri gölgede bırakıyor; GB Nagar öğrencileri bir marka yapıyor

aynur

New member
Noida: 2025 lise ve ara sonuçlar Cuma günü açıklandığında, kızlar bu kez granülleriyle yaptılar, çocuk hem 10. hem de 12. sınavlarda aştı. Lisenin Pass Proquet'i (X Sınıfı)%90.11, kızlar Led Boys'un%7.21 civarında. Ara üründe (Sınıf XII), pasaport yüzdesi%81.15 idi.

24 Şubat – 12 Mart tarihleri arasında bu yıl 8.140 merkezde sınavların sonuçlarını duyurduktan sonra öğrencileri tezahürat eden öğrenciler. (Sunil Ghosh/HT -Hoto)

Özellikle, birkaç öğrenci, sonuçlar 2025'te sadece 43 gün içinde yayınlandıktan sonra hızlı ve şeffaf incelemeleri için bu yılın sonuçlarını takdir etmektedir.

Gautam Budh Nagar bölgesinde, öğrenciler kentsel, kırsal ve hatta düzeltici tesisler olmak üzere tüm segmentlerde güçlü bir akademik performansla duruyorlardı.

Kızlar hem 10. hem de 12. sınavlarda erkekleri aştı. Bu yıl lisenin (X sınıfı) geçiş proquet'i%90.11, kızlar Led erkekleri%7.21 civarında. Orta (XII. Sınıf), geçiş yüzdesi%81.15 ve cinsiyet boşluğu daha da genişti – kızlar erkekleri%9.77 aştı.

Yash Anıt Okulu'ndan Tanvi Nagar, Bishanpura (Sektör 58), lisede bölgeyi%95 ile yönetirken, VRYSV Inter College, Kalaonda'dan ara öğrenci Dev Thakur%90.80 ile aşıldı.

YASH Memorial School'dan Sheetal Singh,%93.17 ile lisede ikinci sırada yer alırken, SDS Okulu'ndan Krishna üçüncü sırada üçüncü oldu. Orta düzeyde, CRS Girls Inter College'dan Anushka Kumari, Sadar aynı sayıda puanla ikinci sırada yer aldı -%90.80, KCS Girls Inter College, Surajpur'dan Anshu Jaiswal, üçüncüsü%89.80 ile.

Tanvi Nagar, “Hintçe benim için zorlu bir konu olsa da,% 90'a ulaşmayı başardım. Hazırlık sırasında stres olmasına rağmen, ailemin desteğiyle yönetebildim. PCM'yi (fizik, kimya, matematik) gelecek konum olarak seçmeyi planlıyorum.” Dedi.

Dev Thakur, Matematik ve Kimya başka bir zirve için en ilginç konulardı. “Fizik biraz zor buldum, ama yine de%82 elde edebildim. Belli bir yüzde güvence altına almak için hiçbir aile baskısı yoktu. Beni motive ettiler. Kamu hizmeti için çabalamak istiyorum.”

Gautam Budh Nagar'daki hapishaneler de dahil olmak üzere UP hapishanelerinden mahkumlar etkileyici bir performans elde etti. Lisede 94 mahkmatmın 91'i veda etti ve%96.81 başarı oranı kaydetti. Orta düzeyde, 105 mahkumun 91'i pasaport yüzdesi%86.67 ile geçti.

Yüksek bir hapishane memuru, “Bazıları hapishanede akran öğretmenleri bile yaptı,” dedi ve buna “rehabilitasyonda sessiz bir devrim” dedi.

Uttar Pradesh CM Yogi Adityanath öğrencileri övdü ve teknolojik müdahalelerin ve katı gözetimlerin hileli, adil sınavlarına borçlu oldu.

Sınavlar 24 Şubat – 12 Mart tarihleri arasında 8.140 merkezde gerçekleşti ve 19 Mart – 2 Nisan tarihleri arasında değerlendirme 261 merkezde gerçekleşti.

Uttar Pradesh Ortaöğretim İstatistikleri Kurulu'na göre, kopyaları gözden geçirmeye toplam 148.000'den fazla öğretmen katıldı. Lisede 25,45.000 öğrenci (13.27.000 erkek, 12.18.000 kız) ortaya çıktı ve kızlar erkekleri%7,21 civarında devirdi. Orta düzeyde, 25.98.000 öğrenci ve kız çocuğa yine%9.77 önderlik etti.