Yeida, Niyet Beyannamesinde Telefon Üretim Birimi için Dixon Tech'i

aynur

New member
21 Haziran 2025 05:46

Dixon'un teklifi, nihai tahsisin yatırımların onaylanmasına ve devlet kurallarına uymaya bağlı olacağı yönündeki sürücü ile onaylandı.

Yamuna Otoyolu Endüstriyel Kalkınma Otoritesi (Yeida) Cuma günü Dixon Technologies'in (LOI), Nicida Uluslararası Havalimanı yakınındaki sektör 10'da önerilen elektronik üretim kümesi (EMC) üzerinde 22.54 hektar araziye bir üretim birimi kurduğunu belirtti.

İşçiler, Mayıs 2025'te Noida'da bir dizi Dixon Technologies'de elektronik parçaları bir araya getiriyor (Reuters)

“Dixon, konumu cep telefonları, eğlence elektroniği, telekomünikasyon cihazları, aydınlatma ürünleri ve beyaz eşyalar üretmek için kullanacak. Şirket, bu EMC'de Dixon'dan önce bu EMC'de bir LOI alan dördüncü ana aktördür. Diğer iki şirket, son zamanlarda Cluper'ın bölgelerinde loke-on-to-one-one giriş ortamlarına sahiptir.

Yeida, Nisan 2025'teki 10 EMC sektörünün, Nisan 2025'te Hovells India Ltd ile Proje İnceleme Komitesi'nin 50 hektardan fazla çapa birimi olarak Yedinci Proje Projesi sırasında Nisan 2025'te onaylandığını söyledi.

20 Haziran'da yayınlanan LOI'ye göre Singh Dixon, sürücü ile olan teklifinin, nihai tahsisin yatırım komitesinden serbest bırakılmaya ve devlet yönergelerine ve kurallarına uygunluğa bağlı olduğunu onayladığını söyledi.

Singh, “Arazi edinimi devam ediyor ve daha geçici Lois yayınlanacak. Dixon'un girişiyle, Kuzey Hindistan'daki 10 EMC sektörünün birçok istihdam fırsatı yaratan ve daha fazla yatırım çeken büyük bir elektronik üretim merkezi haline geleceğini umacağız.” Dedi.

Uttar Pradesh ve Yeida hükümeti, havaalanının yakınındaki sektörlerde diğer büyük endüstriyel gelişmelerle de ileriye doğru ilerliyor.

“Amber Enterprises, elektronik ve ev aletleri için ayrı bir birim için Sektör 8 100 hektarda korunmaktadır. £Bölgede 4.000 crore. Bu projeler bu bölgedeki büyümeyi teşvik edecek ve muazzam iş fırsatları yaratacak ”dedi.

Haberler / Şehirler / Noida / Yeida, Niyet Beyannamesinde Telefon Üretim Birimi için Dixon Tech'i

Daha az görmek