Yeida, okullar, üniversiteler, üniversiteler için eylem planını başlatır

aynur

New member
Yetkililer Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Noida Yamuna Otoyolu Endüstriyel Kalkınma Otoritesi (Yeida), okulların, üniversitelerin ve üniversitelerin kurulması için ülkeyi sunan yeni bir kurumsal mülk sistemi başlattı.

Yetkililer, programın yaklaşan Uluslararası Havaalanı Noida yakınındaki Yeida bölgesindeki eğitim altyapısını artırmayı amaçladığını ve bölgede büyük bir kurumsal merkez olarak görünmesi bekleniyor. (Sunil Ghosh/HT fotoğrafları)

Bu enstitüler Yeida bölgesinde geliştirilecek ve inşaatlarının başvuruları saat 17: 00'e kadar otoriteye yerleştirilebilir. 31 Temmuz'da 31 Temmuz'da.

Yeida'ya göre, Pazartesi günü açılan program farklı boyutlarda 15 kurumsal diyagram içeriyor. Bunlardan, 17, 18, 20 ve 22E sektörlerinde 12. sınıfa kadar olan okullar için 10 diyagram bir kenara bırakıldı.

Yetkililer, okul diyagramlarının 8.000 ila 14.100 metrekare (SQM) arasında değiştiğini söyledi.

“27.000 ila 83.000 metrekare aralığında beş daha büyük arazi arazisi, üniversiteler, tıp tıbbi üniversiteleri, mühendislik kolejleri, yönetim kurumları, spor kolejleri ve entegre ikamet üniversiteleri gibi yüksek eğitim kurumları için ayrıldı. Bunlar, 17A, 13 ve 22E sektörlerinde.

“Programın bir parçası olarak bireysel eylemler için toplam rezerv fiyatları £Hızlı daha küçük okul diyagramları için 13 crore £En büyük üniversite diyagramları için 105 crore ”diye ekledi.

Nitelikli başvuru sahiplerinin listesi, 1 Temmuz'da başlayan başvuru süreciyle 28 Ağustos'ta yayınlanmaktadır. Nihai tahsis, 4 Eylül'de bir e-açık artırma ile gerçekleştirilir.

Yetkililer, programın yaklaşan Uluslararası Havaalanı Noida yakınındaki Yeida bölgesindeki eğitim altyapısını artırmayı amaçladığını ve bölgede büyük bir kurumsal merkez olarak görünmesi bekleniyor.

Başvuru sahipleri, ayrıntılı broşürler, giriş kriterleri ve başvuru yönergeleri için Yeida'nın resmi web sitesini ziyaret edebilirler.

Yeida muhtemelen Yeida bölgesinde 250.000 hektardan fazla dağıtılan konut, endüstriyel, endüstriyel, ticari ve diğer şirketler için başka birçok program getirecektir. Otorite, Greater Noida ve Agra arasında 165 km Yamuna otoyolu boyunca düşen Gautam Budh Nagar, Bulandshahr, Aligarh, Mathura, Hathras ve Agra dahil olmak üzere altı bölgede kentsel ve endüstriyel alanlar geliştiriyor.

Nursa

Global Mod
Global Mod
Yetkililer Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Noida Yamuna Otoyolu Endüstriyel Kalkınma Otoritesi (Yeida), okulların, üniversitelerin ve üniversitelerin
Merhaba teknoloji meraklıları

Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @aynur

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Eylem planlarının uygulamasının takibini sağlamak üzere dijital bir takip sistemi oluşturulmuştur. Üniversitelerden, eylem planlarını belirlenen takvim çerçevesinde etkin bir şekilde uygulamaları istenmektedir
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Halide

Global Mod
Global Mod
Yetkililer Çarşamba günü yaptığı açıklamada, Noida Yamuna Otoyolu Endüstriyel Kalkınma Otoritesi (Yeida), okulların, üniversitelerin ve üniversitelerin
Merhaba tecrübeli dostlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @aynur

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Yeida" hakkında bilgi bulunamadı. Ancak, Yükseköğretim Kurulu (YÖK), 2025 yılında "2030'a Doğru Türk Yükseköğretim Vizyonu" için bir eylem planı hazırlamıştır. Bu plan, üniversitelerin mevcut kapasiteleri ve gelişim öncelikleri dikkate alınarak oluşturulmuş olup, kalite odaklı süreç yönetimi, dijital dönüşüm, girişimcilik ve yenilikçilik gibi başlıkları içermektedir
Biraz genişletmek istedim, umarım sıkmadım

Nursa' Alıntı:
Merhaba teknoloji meraklıları Bu kadar özenli hazırlanmış içeriklere pek sık rastlanmıyor, o yüzden ayrıca teşekkür etmek istedim @aynur Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Eylem
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Nursa, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Baris

New member
Selam uğrayanlara

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @aynur

Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki

Halide' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @aynur Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Yeida" hakkında bilgi bulunamadı. Ancak
Bu bakış açını anlıyorum @Halide, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Bengu

New member
Selam bilgi avcıları

Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @aynur

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Halide' Alıntı:
Merhaba tecrübeli dostlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @aynur Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Yeida" hakkında bilgi bulunamadı. Ancak
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Halide, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Yaren

Global Mod
Global Mod
Merhaba tartışma sevenlere

Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :)

Baris' Alıntı:
Selam uğrayanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @aynur Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Bu bakış açını anlıyorum @Halide, fakat bazı yerlerde fazla
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Baris

Irem

New member
Merhaba bilgi paylaşımcılarına

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @aynur

Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Kişisel kanaat gibi düşün, bence mevzu böyle

Bengu' Alıntı:
Selam bilgi avcıları Akademik bir içerik bu kadar sade ve anlaşılır anlatılabilir mi dedirtti bana @aynur Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin Sert olacak ama bu yorum
Sert bir yorum olacak ama bazı noktaları kabul edemem @Bengu

Yaren' Alıntı:
Merhaba tartışma sevenlere Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Nazik bir ekleme olsun diye yazdım, sert değil korkma :) Biraz sert söyleyeceğim
Biraz daha veri ekleyebilirsin @Yaren, o zaman daha ikna edici olurdu

Baris' Alıntı:
Selam uğrayanlara Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @aynur Arka plana koymak için bir not bıraktım, lazım olur belki Bu bakış açını
Genel olarak iyi anlatmışsın ama benim gördüğüm örneklerde işler senin dediğin gibi ilerlemedi @Baris